top of page

UDSOLGT

Tak for din bestilling. vi sender en bekræftelse inden for 24 timer.

Bestil Billetter her:

Koncerten er udsolgt

venteliste 2712 2813

Bemærk VENLIGST!

Vi modtager 

ikke dankort

el. kreditkort

 

Jul med Brdr. Launbjerg

 

Spilledag:

Søndag. 6. December kl. 20:00

PRIS:

Billetter à 195 kr.

 

Brødrene Launbjerg på hjemmebane i december.

 

Efter 12 års individuelle projekter, bliver de musikalske brødre Jacob, Søren og Henrik endelig genforenet med trioen Brødrene Launbjerg.

 

De syngende nordsjællændere har nemlig dannet trioen Brødrene Launbjerg, og satser netop på at nå ud til et bredt publikum med deres trestemmige harmonier.

 

”Nu har vi endelig tid, lyst og mulighed for at gå sammen under et” fortæller en stolt Jacob Launbjerg. ”Vi glæder os utrolig meget til at vise vores publikum hvad Brødrene Launbjerg kan i fællesskab.”

 

Fansene kan godt begynde at glæde sig allerede nu til sangskat i verdensklasse. De tre musikalske brødre har taget alt fra Disney-film over Melodi Grand Prix kompositioner til julens sange under kærlig behandling og kombinationen af deres meget forskellige baggrunde gør deres musikalske repertoire så bredt som det er spændende.

 

Alle tre har altid været aktive sangere – både som solister og i store musical produktioner og netop nu glæder de sig til at tryllebinde jule-publikummet med en stemningsfuld og intim jule performance på scenen i Nivå.

 

Pianisten Fredrik Mellqvist er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2004 og indehaver af studiet FM Produktion.

 

Søren, Jacob og Henrik ønsker alle en swingende jul.

Medvirkende:

På scenen:

Vokal: Henrik Launbjerg

Vokal: Jacob Launbjerg

Vokal: Søren Launbjerg

Keyboard: Fredrik Mellqvist 

 

Lys: Annette Thalia Jalsig

Lyd: Fredrik Mellqvist

 

bottom of page