De forrygende fantastiske JAZZ FIVE
tilbage på Nivå Teater
søndag d. 30 okt. kl. 15.00

NAT´s efterårs
KONCERT
2022

Jazz Five plakat NY.PNG


BESTIL BILLETTER HER:

Tak! Beskeden blev sendt.

Bemærk VENLIGST!

Vi modtager 

ikke dankort

el. kreditkort men gerne

kontanter og MobilePay

 

Efterårskoncert 2022
søndag d. 30 okt. kl.15.oo

Billetter a´kr. 120
Reservation her fra siden
eller Billetmail:
nivaateater@live.dk
Billettelefon: 2712 2813 (12-16)

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.  

 

Jazz Five har 25 års jubilæum i 2022 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Bandet er en storswingende og sveddryppende festmaskine, der inviterer lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver

 

Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og ikke efterlader tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er foregangsmænd.

 

Jazz Five har udgivet 5 albums og finder inspirationen hos navne som Jon Cleary, Dr. John, The Meters og Fats Domino og spiller klassikere som ”Hey Pockey Way”, ”Something you got”, Little Liza Jane” i egne originale arrangementer med en kant, nerve og humor man ikke finder hos mange andre bands. Dertil kommer bandets egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil, men samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2020.

 

Jazz Five udkommer med 6. album i februar 2022 og vandt i 2014 og 2016 en Danish Music Award Jazz for bedste børnejazznavn. 

thumbnail_Jazz Five pressefoto 2014 (1).jpg

The Fabulous Jazz Five

Et markant band af unge traditionalister er Jazz Five, der tydeligvis går end- nu mere efter new-orleans-lyden, i dette tilfælde grænselandet mellem rhythm & blues, funk og tidlig rock’n’roll. Sangeren og bassisten Jonas Starcke er en troværdig og autoritativ frontfigur, og dertil kommer den virtuose boogie-pianist Esben Hillig, den solide trommeslageren Stefan Andersen og de to velfunderede og ekspressive saxofonister, Jeppe Zacho - på tenor - og Johan Bylling Lang - på alt og baryton. Generelt hersker der friskhed og en god og kontant energi, der understreger, at også Jazz Five er et udpræget liveband, som kan lokke folk på dansegulvet.
Kjeld Frandsen, Berlingske


Jazz-Five-pressefoto-2014-2-.jpg

Klik på plakaten

og se næste

forestilling

MGP3.PNG