top of page

"Alle mine sange -

har jeg gemt til dig"

 

Tak for din bestilling. vi sender en bekræftelse inden for 24 timer.

Bestil Billetter her:

De modtager kvittering for reservationen indenfor 24 timer. Opstår der fejl bestil billetter på : nivaateater@live.dk

TeaterCabareten ”Alle mine sange – har jeg gemt til dig” efter ide af produceren Bo Jalsig - er bygget op omkring Amdi Riis´s kendte og elskede melodier. En morsom og stemningsfuld forestilling hvor instruktøren Christian Lassen, pianisten Thomas Hübertz og de 6 skuespillere lader publikum nynne med´og drømme sig tilbage til en tid uden mobiltelefoner og computere, - en tid hvor alt var anderledes.

Amdi Riis (1911-1965)

Amdi Egon Riis Jønsson var i 40-’erne og 50-’erne en af de flittigste og mest succesrige populærkomponister i Danmark. Han skrev især revymelodier, men satte også musik til digte og enkelte film. Hans melodier var lyse, lette, optimistiske og med et rytmisk præg. Mange mennesker kan stadig i dag nynne med på fx ”I den gamle pavillon”, ”Kammerat med solen”, ”Øjnene er lyseblå”, ”En yndig lille fjer”, ”Kys mig godnat”, ”Faders vilje”, ”Før vi fik bil”, og ”Efter sådan en yndig aften”.

Samarbejdet med Stig Lommer strakte sig over mange år, og Amdi Riis var som Stig Lommers faste huskomponist en væsentlig bidragsyder til dennes mange succeser med Hornbækrevyerne, Tivolirevyerne og på ABC-teatret. Men han skrev også musik til Helsingørrevyer, Cirkusrevyer m.fl.

Langt hovedparten af Amdi Riis’ melodier er skrevet til tekster af revyforfatterne Epe, brødrene Arvid og Børge Müller, Poul Sørensen (alias Poeten), Mogens Dam og Poul Henningsen. Samarbejdet med forfatteren Epe blev imidlertid det, der frembragte flest numre, og som holdt længst. Det begyndte allerede i 1939 og varede helt frem til Amdi Riis’ død. De sidste 7-8 år skrev Amdi Riis stort set kun melodier til Epe. Det skyldtes måske, at de havde fundet en speciel samarbejdsform, som fungerede for de to. Epe fortæller i en radioudsendelse: ”Melodien var af Amdi Riis, som jeg jo har skrevet en mængde ting med. En glimrende komponist, Amdi Riis, han var faktisk fænomenal – han var strå- lende. Og vi havde et udmærket samarbejde, for vi så aldrig hinanden. Han sad ude i Hvidovre, og jeg ringede ud til ham. Så tog jeg dem på bånd, og så spillede jeg det igennem og skrev på det. Og han plejede gerne at ringe til mig sådan ved 10-tiden om formiddagen og sagde: ”Nu vil jeg gerne vide, om der er noget, du vil mig, for nu går jeg i seng”.

 

 

En yndig lille fjer - Swing sisters
00:00 / 00:00

PREMIERE:

Søndag d. 26 marts 

mandag 27/3 kl. 20.00

onsdag 29/3 kl.20.00   Udsolgt

torsdag 30/3 kl. 20.00

lørdag 1/4 kl.15.00  få´billetter

søndag 2/4 kl.15.00   Udsolgt

tirsdag 4/4 kl. 20.00  få´billetter

onsdag 5/4 kl. 20.00

 

UDSOLGT

Medvirkende:

På scenen:

Marian Løsekrug

Helle Rexen

Michelle Hansen

Reinhard Preuss

Ole Holmgreen

Bo Jalsig

Pianist: Thomas Hübertz

Sangcoach: Brian Grønbæk

Instruktion: Christian Lassen

instruktørassistent: Simone Zwicky

scenografi: Mads Poggenborg

Regi: Morten Lavrentiew

Lys/Lyd: Anders Leth Jensen

Suffli: Shirley Jacobsen

Producent: Bo Jalsig

 

 

Man kommer aldrig udenom Nicolaisen - Margurite Viby
00:00 / 00:00

Billetter: a´kr. 80

2712 2813 el. mail

her fra siden.

Obs. Vi modtager

ikke credit &

Dankort men gerne

kontanter &

mobilepay

"Alle mine sange - har jeg gemt til dig"

RADIO SPOT - John Macko
00:00
bottom of page