top of page

FROM

en rejse gennem Ida og Bent Froms univers

FROM.PNG

Hyldest til Ida Og Bent From. Froms Ballader er en rejse tilbage til alle de revyviser, popsange og ballader, som Ida og Bent har skrevet - de fremføres af Henrik Egholm og akkompagneret af Jesper From

Glimtet i øjet. Klumpen i halsen. Det skæve rim. Den overraskende pointe.

Igennem 40 år forkælede Ida og Bent From med deres tekster og melodier. Altid med fokus på det gode håndværk.

Et makkerskab og et ægteskab.

Froms Ballader er en rejse tilbage til de revyviser, popsange og ballader, som har holdt gennem alle årene – fremført af Henrik Egholm og akkompagneret af Jesper From.

Hvem husker ikke Pensionistvisen, To lys på et bord, Et slaw for det gode humør, Ta me ud å fisk, Tyve tønder land eller Annas Ballader.

Vi forsøger ikke at ”lege” Brandenburg, Sønck, Hænning, Buckhøj eller Helmuth´erne – men fremfører med respekt for såvel Ida og Bent som kunstnerne.

Da Jesper From er søn af Ida og Bent, vil han desuden fortælle lidt om tilblivelsen af nogle af værkerne. Hvorfor hørte Ida From ikke melodien til To lys på et bord, før Otto Brandenburg gik på scenen ved Dansk Melodi Grand pris i 1960? Hvorfor skulle Osvald lige pludseligt sidde og passe Jesper From? Hvorfor truede Jørgen Buckhøj med at smutte fra Cirkusrevyen i vrede? Og hvad har filmen ”Cabaret” med Liza Minelli med From’erne at gøre?

Froms Ballader er opdelt i to afdelinger. Først Annas Ballader og efter pausen en blanding af revy og pop med signaturen ”Og teksten var af Ida og Bent From”.

FROM plakat endelig.PNG
Natlogo.PNG

FROM

102930135_119997826403063_68111993428492

Forestillingen "FROM" spiller :
Lørdag d. 28 august kl. 15.00 &
Søndag d. 29 august kl. 15.00
Billetter a´kr. 100 kan bestilles 
her fra siden eller på nivaateater@live.dk
Billettelefon 12 - 16
27 12 28 13

Bestil Billetter her:

Tak! Beskeden blev sendt.

Bemærk VENLIGST!

Vi modtager 

ikke dankort

el. kreditkort men gerne

kontanter og MobilePay

 

Køkkenelevatoren.PNG

Se næste
forestilling

bottom of page