top of page

Jul med Peter Vesth

 

Tak for din bestilling. vi sender en bekræftelse inden for 24 timer.

Bestil Billetter her:

Bemærk VENLIGST!

Vi modtager 

ikke dankort

el. kreditkort

men gerne kontanter og

MobilPay

 

Jul med Peter Vesth og venner

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.

Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man country duoen Bibbi & Snif samt den dygtige guitarist Henrik Skriver, som også deltog for nogle år siden.

Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. 100 vis af koncerter og fester er det blevet til. De har været i heavy rotation på TV Charlie, DK4, P4, P5, lokalradioer og de amerikanske radiostationer har også fået øjnene op for det danske countryband. Men vigtigst er Bibbi & Snif et fremragende liveband.

Peter Vesth er jo især kendt for sine mange fine sange og store hits såsom ”Veras Vinterven”, ”En hel flaske rom”, ”I en lille olivenlund”, ”Bare fire linjer” og mange flere.

Kristian Rusbjerg er en af Danmarks største harmonikaekvilibrister og mange kender ham især for sine optrædener i Mariehaven.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”Nissernes Vagtparade”, ”let it snow” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”

Så skulle julestemningen være sikret.

ENESTE KONCERT
tirsdag d. 5 december
kl. 20.00
 
Billetter a´kr. 190 kan bestilles  her fra siden eller på 2712 2813
Det´jul igen..... - Peter Vesth & Anne Herdorff
00:00 / 00:00

Kristian Rusbjerg, Kapelmester, harmonikavirtuos og Peter Vesth's faste makker på scenen. Kristian spiller et utal af genre og vil krydre koncerten med lidt af hvert for at give koncerterne den helt rigtige julestemning

Hvis der vises fejl - send venligst bestillingen på: nivaateater@live.dk

Peter Vesth er en rigtig "Grand old man"

i den danske folkemusik og country genre. Med over 40 år på landevejen med sange som "Veras vinterven", "Sønder Bullevard", "Bare fire linjer" og meget meget mere. Han har uden tvivl positioneret sig blandt de mest folkekære kunstnere og har idag over 20 nr. 1 hits på Dansktoppen. Peter Vesth var bl.a. bestyrer

af det kendte ViseVersHuset i Tivoli.

I dag spiller Peter Vesth fast sammen med

Kristian Rusbjerg.  Kristian spiller i dag i mange forskellige musikalske sammenhæng og kan

bl.a. findes i Mariehaven hvert år, hvor han er kapelmester for husorkestret Maries Festival Band.

 

bottom of page