Bestil Billetter her:

De modtager kvittering for reservationen indenfor 24 timer.
Ved fejl bestil billetterne på :
nivaateater@live.dk

Bemærk VENLIGST!

Vi modtager 

ikke dankort

el. kreditkort

men gerne kontanter og Mobilepay

 

Betty and the Boys

Med udgangspunkt i musiklivet i første halvdel af 1900 tallet, tager `Betty and the Boys´ anført af jazz og blues sangerinden Elisabeth Børch publikum med på en rejse tilbage til tiden hvor de første spæde jazztoner begyndte at lyde i ind og udland.

De gamle blues klassikere får nyt liv, og de nostalgiske ragtimes toner frem når numre som Basin Street Blues, Just a closer walk with Thee og Maple Leaf Rag bliver fremført med energi og nerve.

Betty and the Boys har særligt fokus på ragtime, blues og New Orleans-style jazz, og bandet har hang til de storswingende toner, som går lige i hjertet – og benene.

Ragtime, boogie og jazz bliver serveret med levende fortællinger og en nerve, som kun musikere med kærlighed til deres musik kan levere.

Trioen består af Kristian Jørgensen (piano), Elisabeth Børch (vokal) og Thomas Obenhausen Jakobsen (Sousafon).

Musikken er af

KAREN JØNSSON

teaterkoncert med Elisabeth Børch

Betty and the boys

Eneste koncert 

Søndag d. 8 september Kl. 15.00  2019

Billetter a´ kr. 100

på 2712 2813 el.

nivaateater@live.dk

Betty and the Boys

og Karen Jønsson

Denne aften vil Betty and the Boys fokusere på Karen Jönssons musik og tekster, samt den musik Jönsson selv var inspireret af. (1909-1942).

Karen Jönsson var en dansk jazzpianist og sangerinde, som til trods for hendes korte liv nåede Jönsson at skrive og synge udødelige klassikere som `Hvorfor er lykken så lunefuld´, `Han kommer og banker´ og `I aften´.

I 2012 udgav Betty and the Boys trio cd´en Musikken er af Karen Jönsson´ under trioens gamle navn Kristians Ragtime Band. `Musikken er af Karen Jönsson´

hylder Karen Jönssons alsidige og smukke repertoire, et repertoire som hun komponerede og sang gennem sin desværre alt for korte karriere. Betty and the Boys har gennem en årrække arbejdet med Jönssons som en af de danske komponister der sammen med Kai Normann Andersen har leveret unikke sange til den danske sangskat.

Mere info på

www.elisabethboerch.dk

Klik på plakaten

og se næste

forestilling

PLAKAT NY NY.PNG

Bemærk venligst

Teatersalen vil være åben ved ankomst og i pausen for at sikre spredning af publikum.

Vi vil også gøre udendørsarealerne tilgængelige

Sikkerheden er det vigtigste

For Nivå Amatør Teater er publikums sikkerhed og tryghed det vigtigste.

Derfor har vi, i lighed med resten af samfundet, iværksat en række tiltag, så vi kan mødes under trygge og sikre forhold.

Læs mere om programmet for de kommende måneder under hver forestilling

© 2023 by Swing Band. Proudly created with Wix.com